Contenido principal

Ayuntamiento de Dénia

Actualidad

L'arbre de Nadal solidari del Mercat Municipal contribueix a difondre la labor de l'associació Carena

La Regidoria de Mercats, amb la col·laboració de l'empresa Garmol, ha instal·lat, per quart any consecutiu, l'arbre de Nadal Capacitats sobre rodes al Mercat Municipal de Dénia. La regidora de Mercats, Sandra Gertrudix, ha presentat hui aquesta acció solidària i de dinamització de les compres en el Mercat, que enguany vol visibilitzar la labor de l'associació comarcal Carena de suport psicològic en el tractament del càncer i altres malalties greus. Gertrudix ha estat acompanyada per Mariela Lechiguero, representant de Garmol, i per la psicòloga de Carena, Pepa Signes Costa.

L'arbre de Nadal del Mercat Municipal està decorat amb part dels 28 carros de la compra cedits per l'empresa Garmol i personalitzats enguany amb el logotip de l'associació Carena. Els carros se sortejaran passat els nadals entre la clientela que haja realitzat compres superiors a 10 euros en les parades del mercat entre el dia de hui i el 4 de gener. Per a entrar en el sorteig, s'ha de dipositar el tiquet de compra, amb les dades personals i un telèfon de contacte, en alguna de les urnes instal·lades als peus de l'arbre.

A més de donar els carros que adornen l'arbre del Mercat, Garmol ha entregat a l'associació Carena altres unitats perquè recapte fons amb la seua venda o rifa.

Carena, ha explicat Pepa Signes, és una associació sense ànim de lucre nascuda a València en 1996 i amb activitat a la Marina Alta des de fa 15 anys. La seu està a Gata de Gorgos. Entre els serveis que ofereix als seus usuaris figuren el suport individual psicoterapèutic, assessorament mèdic-nutricional, dinàmica de grups i voluntariat a domicili. Així mateix, realitzen tallers i xarrades formatives dirigits a ajuntaments, associacions de salut i centres sanitaris. “Per això, iniciatives com aquesta de l’Ajuntament de Dénia i Garmol o la que durà a terme el grup de teatre Valentes i Positives dissabte que ve, 14 de desembre –una nit de sainets en el Casal de la Música de Gata a benefici de l'associació- són les que ajuden al fet que puguem continuar realitzant la nostra labor”, ha conclòs.

Per a finalitzar, la regidora Sandra Gertrudix, responsable també de l'àrea municipal de Comerç, ha anunciat que enguany s'ha volgut estendre la iniciativa als comerços de la ciutat i, per això, la seua regidoria ha adquirit, a preu de cost, 70 carros de Garmol que posarà a la disposició de l'Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE) perquè els utilitze en la seua campanya de Nadal. L'associació de comerciants té previst repartir uns “rasques” amb diferents premis entre la seua clientela, entre els quals inclouran aquests carros proporcionats per la Regidoria de Comerç.

 

L'arbre de Nadal solidari del Mercat Municipal contribueix a difondre la labor de l'...
L'arbre de Nadal solidari del Mercat Municipal contribueix a difondre la labor de l'...

Otras noticias

*Información gestionada por el Gabinete de Comunicación y Prensa del Ayuntamiento de Dénia.

Información de contacto
Ir al princio de la página