Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Cultura obri el termini de presentació de projectes expositius per al Centre d’Art l’Estació durant la temporada 2020/2021

L'artista Joan Castejón, la crítica d'art Juana María Balsalobre i el comissari independent Carlos Arenas integren el jurat que seleccionarà les propostes

El Centre d’Art l’Estació ha iniciat el procés de selecció dels projectes que s'exhibiran durant la temporada 2020/2021. Les bases que regeixen la convocatòria s'han publicat aquesta setmana i estan disponibles per a consulta en la web de l’Ajuntament de Dénia, dins de l'Àrea Municipal de Cultura.

Els artistes plàstics poden sol·licitar la sala d'exposicions del Centre d’Art l’Estació a través d'una proposta individual o col·lectiva d'obra ja produïda o en projecte. Cada participant o equip d'artistes podrà presentar una única sol·licitud dins del termini establit, que finalitza el 31 de maig de 2019.

Un jurat integrat per l'artista, escultor i pintor Joan Castejón, la crítica d'art Juana María Balsalobre i el comissari independent i professor de la Universitat de València Carlos Arenas Orient avaluarà els projectes presentats i, basant-se en l'interés dels valors artístics (conceptuals i formals), triarà les propostes que s'exhibiran durant cada temporada. La resolució de la convocatòria es notificarà a tots els sol·licitants durant el mes de setembre pròxim.

Situat en l'edifici de l'antiga estació de tren de la línia Carcaixent-Dénia, el Centre d’Art l’Estació s'ha convertit, des que va obrir les seues portes l'any 2000, en un espai expositiu de referència destinat a propostes d'índole artística d'avantguarda o d'artistes consolidats com José Alberdi, Adrià Pina, Ramón Pérez Carrió, Joan Castejón, Ginestar, Quico Torres, Teo San José, Zingraff o Costa Tur, entre molts altres.

Cultura obri el termini de presentació de projectes expositius per al Centre d’Art l’Estació...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina