Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El 6é Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia se celebra el 9 de juny

L’organització redueix l’horari del certamen a petició dels participants

 
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’Associació Artistes de la Marina Alta ADAMA, ha convocat una nova edició del Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia el diumenge 9 de juny. Una de les principals novetats d’esta sisena edició és l’acurtament de l’horari del concurs, que passa a celebrar-se de 10 a 14 hores, i no fins a ben entrada la vesprada com fins ara. Este canvi respon a una petició d’un bon nombre de participants que venen de fora i preferien que el concurs no s’allargara per poder tornar abans als seus llocs d’origen.

El tema del concurs de pintura ràpida és lliure i els escenaris escollits perquè els artistes s’inspiren són el centre històric, el carrer del Marqués de Campo i el port de Dénia.  El jurat comptarà, un any més, amb la col·laboració dels artistes Joan Castejón, Vicent Morales  i Teo Sanjosé.

Les bases del concurs estableixen cinc premis, la dotació dels quals està patrocinada per l’Ajuntament de Dénia, Baleària i Marina Color. El primer classificat rebrà 1.000 euros, el segon, 500 euros i el tercer, 300 euros. També hi ha un premi al millor artista local consistent en un viatge a Formentera per a dos persones i un altre al millor artista de la comarca, dotat amb un lot de pintures valorat en 100 euros. Estos premis es lliuraran el dia del concurs, a les 15 hores, en la plaça del Consell. A més, les cinc obres premiades s’exposaran en la Casa de Cultura de Dénia del 12 al 29 de juny.

Una vegada finalitzat el lliurament de premis tindrà lloc un dinar gratuït per als participants, al qual poden apuntar-se també acompanyants abonant 15 euros. Esta és l’altra novetat principal introduïda enguany amb la qual l’organització busca fomentar la convivència entre els participants, afavorir l’intercanvi amb els membres del jurat i la creació d’un ambient agradable que millore el concurs i el gust dels artistes per participar-hi.

La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar fins al 30 de maig al correu cultura@ayto-denia.es. També és possible inscriure’s el mateix dia del certamen, de 9 a 10 hores, en l’Oficina de Turisme de la plaça del Consell, tot i que estos participants no podran gaudir del dinar gratuït que ofereix l’organització.
 
 
El 6é Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia se celebra el 9 de juny

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina