Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Medi Ambient edita una guia de les aus que habiten a l’entorn natural i urbà de Dénia amb dotze rutes ornitològiques per a observar-les


El regidor de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Crespo, ha presentat hui la Guia de les aus de Dénia, un treball elaborat pels ornitòlegs experts Joan Sala i Itzíar Colodro que recull les característiques principals de 116 aus, les més significatives, que habiten a l’entorn urbà i natural del terme.

La guia que acaba de publicar la Regidoria de Medi Ambient està escrita en tres llengües –castellà, valencià i anglés-, amb fotografies a color que acompanyen els textos, i s’entregarà als escolars que participen en les eixides del programa d’educació ambiental que la regidoria du a terme durant el curs. 

 A més, la publicació, segons ha explicat Joan Sala, inclou un apartat on hi trobem detallades 12 rutes ornitològiques de diversa dificultat per paratges naturals de Dénia i els voltants dissenyades pels autors. A més recull informació bàsica per a l’observació d’aus, un repàs a les amenaces a què estan sotmeses les espècies, explicacions sobre la importància de les aus i la necessitat conservar-les i algunes pautes per a fer-ho.

La Guia de les aus de Dénia segueix la sèrie de publicacions iniciada al 2017 per la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic amb el Diari d’Observació Marina OBMAR i la guia “Dénia, paradís de la biodiversitat” sobre la reserva marina del cap de Sant Antoni.
 
Medi Ambient edita una guia de les aus que habiten a l’entorn natural i urbà de Dénia amb do...
Anar al principi de la pàgina