Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Premis del 6é Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia

La sisena edició del Concurs de pintura ràpida Ciutat de Dénia, que organitza la Regidoria de Cultura en col·laboració amb l’Associació Artistes de la Marina Alta ADAMA, es va celebrar diumenge passat amb un total de 37 persones inscrites.

De 10 a 14 hores, els participants es van distribuir pel centre històric, el carrer del Marques de Campo i el port, escenaris dels quals havien d’extraure el motiu dels seus quadres. De 14 a 15 hores, els treballs van quedar exposats a la plaça del Consell mentre el jurat deliberava. Finalment, i per unanimitat, es van atorgar els premis següents:

1r premi, dotat amb 1.000 euros, per a Antonio Climent Quiles.
2n premi, dotat amb 500 euros, per a David Escarabajal Aguado
3r premi, dotat amb 300 euros, per a Mairi Brydon.
Premi al millor artista local, patrocinat per Baleària i dotat amb un viatge a Formentera per a dos persones, per a Ricardo Vidal Estévez.
Premi al millor artista de la comarca, patrocinat per Marina Color i dotat amb un lot de pintures valorat en 100 euros, per a Toni Ortolá Martí.

El jurat d’este premi ha estat format pel regidor de Cultura, Rafa Carrió; l’artista, pintor i escultor Joan Castejón; el pintor Vicent Morales Peris i el president d’ADAMA Javier Ruiz Cenzano.

Les obres guanyadores del concurs s’exposaran en la Casa de Cultura de Dénia fins al 29 de juny.








 
Primer premi, obra d'Antonio Climent
Premi al millor artista local per a Ricardo Vidal
Obra de Toni Ortolá, premi al millor artista de la comarca

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina