Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Recepció al Club de Gimnàstica Dénia


L’alcalde, Vicent Grimalt, el regidor d’Esports, Raúl García de la Reina, i altres membres de la Corporació municipal han rebut hui a les gimnastes del Club de Gimnàstica Dénia que han participat, amb excel·lents resultats, en la Copa d’Espanya de conjunts i en el Campionat Nacional Absolut per equips. Les atletes han estat acompanyades per la presidenta del club, Karina Raso i familiars.

En el Campionat Nacional Absolut per equips celebrat a Saragossa a finals de juny, el Club de Gimnàstica Rítmica Dénia havia classificat totes les seues gimnastes en equips de nivell Absolut, un aconseguiment destacable. Cinc d’elles van aconseguir classificar-se per a les finals, amb els resultats següents:

Sofia Corti, subcampiona d’Espanya amb maces.
Nuria Baeza, 4a classificada en pilota
Lourdes Miralles, 6a classificada en cércol
Gal·la Gallo, 7a classificada en cinta
Nicol Bisbal, 8a classificada en maces.

Pel que fa a la Copa d’Espanya de conjunts, l’equip Sènior Absolut denier va participar representant la Comunitat Valenciana. L’equip, integrat per Gal·la Gallo, Lourdes Miralles, Laura Crespo, Zaira Mas i Laura Jaque va aconseguir la medalla de bronze en el campionat.

La presidenta del club ha agraït el suport rebut de l’Ajuntament de Dénia, Baleària i els IES Chabàs i Sorts de la Mar, que cedeixen les seues instal·lacions al club per als entrenaments, “cosa que ha tingut una repercussió molt positiva en l’evolució de les nostres gimnastes”, ha remarcat Raso.
 
Recepció al Club de Gimnàstica Dénia
Recepció al Club de Gimnàstica Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina