Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia contractarà en pràctiques nou persones menors de 30 anys gràcies a una subvenció de Labora

L’Ajuntament de Dénia, a través de l'agència de Creama-Dénia, contractarà en pràctiques 9 persones joves menors de 30 anys gràcies a la concessió de dues subvencions de Labora (programes EMCUJU i EMPUJU) cofinançades pel Fons Social Europeu. L'objectiu d'aquestes subvencions és oferir la primera oportunitat de treball als joves en entitats locals amb la finalitat de millorar l'ocupació i facilitar l'adquisició d'experiència laboral en l'àmbit de la seua formació.

La quantia subvencionada ascendeix a un total de 149.420,64 euros, que es destinaran a sufragar els costos salarials i de seguretat social del personal, que es contractarà a jornada completa i durant un període de 12 mesos.

El perfil de la contractació és el següent: un tècnic A-2 (Grau en Treball Social) per als Serveis Socials municipals; un tècnic A-1 (Grau en Dret) per a Urbanisme; un tècnic A-1 (Enginyeria tècnica Industrial) per al departament de Medi Ambient; un tècnic A-2 (arquitecte tècnic) i un oficial de 2a matenimient per a la Policia Local; un tècnic C-1 informàtic per a Creama Dénia; un oficial de 2a manteniment per a Esports; un oficial de 2a manteniment per a Parcs i Jardins i un administratiu C-1 amb destinació encara per determinar.

Dins del programa EMCUJU, dirigit a la contractació en pràctiques de persones menors de 30 anys inscrites en Labora, que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema educatiu i que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a més de complir els requisits per a la realització d'un contracte temporal en pràctiques, l’Ajuntament de Dénia contractarà 6 persones, amb una subvenció total de 97.940,28 euros.

La subvenció de 51.480,36 euros concedida en el programa EMPUJU es destinarà a la contractació de 3 persones menors de 30 anys inscrites en Labora, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Totes aquelles persones interessades que complisquen el perfil requerit, hauran d'estar inscrites en Labora i en Garantia Juvenil abans que finalitze el mes d'agost per a poder entrar en el procés de selecció.
 
L’Ajuntament de Dénia contractarà en pràctiques nou persones menors de 30 anys gràcies a una...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina