Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Un operatiu especial de la policia en locals i zones d'oci nocturn se salda amb 16 denúncies per consum d'alcohol en la via pública

Durant l'època estival, la Policia Nacional, Policia Local de Dénia i la Unitat Adscrita de la Policia de la Generalitat intensifiquen la vigilància i control en els locals i zones d'oci nocturn, on es congreguen milers de joves, especialment les nits del cap de setmana, amb l'objectiu fonamental de detectar irregularitats en els locals, el consum d'estupefaents, botellón i conductes incíviques.

En aquest sentit, la nit del divendres passat i matinada del dissabte es va dur a terme un operatiu especial que va incloure, d'una banda, la inspecció de quatre locals d'oci de la ciutat, donant com a resultat la confecció d'actes a dos dels establiments per mancar de llicència i segur i tindre els extintors caducats.

D'altra banda, es va controlar l'activitat de botellón en la zona de les Fonts (les Marines), el centre de la ciutat, la pujada al castell pel carrer de la Santíssima Trinitat i l'escullera del port. En total es van interposar 16 denúncies per consumir begudes alcohòliques en la via pública, un acte penalitzat amb una multa de 400 euros, es van decomissar 44 botelles d'alcohol i, a més, es van confeccionar dues actes per tinença d'estupefaents, en concret, haixix.

Així mateix, els policies van interposar una acta de denúncia greu per un cas de falta de respecte i desobediència als agents de l'autoritat i van detindre a un vehicle el conductor del qual va donar positiu en el test d'alcoholèmia, retirant el cotxe implicat amb la grua.

De matinada, entre la 1.30 i les 3 hores, Policia Local, Policia Nacional i l'Autonòmica van coordinar efectius per a realitzar un control conjunt de seguretat en l'entrada a l'escullera nord. Com a resultat, un vehicle va ser retirat de la circulació per mancar de l'assegurança obligatòria i no tindre la ITV vigent.

Aquests operatius especials continuaran durant la resta de l'estiu a fi de conciliar la seguretat ciutadana amb l'oci nocturn i previndre conductes delictives i incíviques.
 
Un operatiu especial de la policia en locals i zones d'oci nocturn se salda amb 16 denún...
Un operatiu especial de la policia en locals i zones d'oci nocturn se salda amb 16 denún...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina