Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Associació de Destinacions de Saborea España es reuneix a Tenerife per a elegir al president

Tenerife acull la trobada de l'Associació de Destinacions de Saborea España, que té lloc els dies 16 i 17 de setembre i que compta amb la presència de 16 dels 20 destinacions que la plataforma, entre elles Dénia, representada per l'alcalde, Vicent Grimalt. Durant la cita, els assistents elegiran al president. Durant aquest matí, tant el conseller d'Agricultura del Cabildo Insular, Francisco Parrilla, com la consellera d'Agricultura del Govern de Canàries, Alicia Vanoostende, han celebrat una trobada amb els assistents a la Casa del Vi (El Sauzal).

Pla d'actuació

Durant l'esdeveniment s'ha celebrat un fòrum de treball en el qual s'ha presentat la Gala del 10é aniversari, que se celebrarà el 3 d'octubre pròxim. A més, s'han presentat les principals línies del pla d'actuació de Saborea España per a 2019, entre els objectius principals de la qual destaca el de continuar avançant en la consolidació de la gastronomia com un dels principals reclams turístics d'España.

El desenvolupament de noves eines de comunicació de l'associació; consolidar les rutes Saborea i la celebració del Dia Mundial de la Tapa, tant en l'àmbit nacional com internacional; incidir en la presència de Saborea España en les destinacions de la xarxa amb accions de suport i intercanvi; així com incorporar la sostenibilitat com a eix estratègic de millora de competitivitat de l'associació són unes altres de les línies a desenvolupar. De forma paral·lela, Saborea España continuarà durant el present any amb la seua tasca de promoció internacional a través de presentacions i accions comercials en els seus mercats prioritaris.

Saborea España, formada per la Federació Espanyola d'Hostaleria, l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, l'Organització Europea de Cuiners (Euro-Toques), la Federació d'Associacions de Cuiners i Reposters d'España (FACYRE) i Paradores de Turismo, prossegueix així amb la seua tasca de posicionar-se com la primera plataforma nacional, amb vocació internacional, destinada a potenciar el turisme i la gastronomia i transformar els productes gastronòmics en autèntiques experiències turístiques.

L'Associació de Destinacions de Saborea España es reuneix a Tenerife per a elegir al pre...
L'Associació de Destinacions de Saborea España es reuneix a Tenerife per a elegir al pre...
L'Associació de Destinacions de Saborea España es reuneix a Tenerife per a elegir al pre...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina