Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Mesa d'Ocupació crea nous grups de treball i modifica el seu reglament per a guanyar operativitat

La Mesa d'Ocupació, òrgan de representació del sector social, polític i econòmic per a la posada en marxa de polítiques públiques municipals d'ocupació, va celebrar ahir per la vesprada la primera reunió de la present legislatura. L'alcalde, Vicent Grimalt, el regidor de Promoció Econòmica, Paco Roselló i la regidora d'Ocupació, Sandra Gertrudix van desgranar les novetats d'aquesta nova etapa.

Entre els objectius assenyalats per l'alcalde destaquen la promoció d'accions conjuntes de l'Administració pública, l'empresariat i el tercer sector per a elaborar polítiques públiques d'ocupació; afavorir accions per a reduir la desocupació en els col·lectius més vulnerables i promoure que totes les associacions empresarials amb convenis i/o contractes signats amb l'ajuntament subscriguen un codi ètic amb el qual es comprometen a pagar al seu personal el salari mínim de ciutat, en compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Una altra novetat important és la creació de nous grups de treball, com el de Responsabilitat Social, que abordarà temes com la transició ecològica, el desenvolupament sostenible, la perspectiva de gènere o el salari ètic, al qual se sumen el de Plans de formació, Plans d'ocupació, Emprenedoria i empresa i el de Foment del comerç de proximitat, segons va detallar la regidora Sandra Gertrudix.

Gertrudix també va anunciar la intenció de modificar el reglament de la Mesa per a ajustar-lo a la realitat “ja que la periodicitat actual de les reunions, cada 2 mesos, no s'estava complint i no resulta operativa”. Després de la reunió d'ahir, es va acordar que les convocatòries de la Mesa d'Ocupació es realitzaran dues vegades a l'any.

De les entitats i associacions convocades, van assistir a la Mesa d’Ocupació d'ahir representants d’AMADEM, Cedma, col·legi d'educació especial Raquel Payá, Creama, que ostenta la Secretaria tècnica de la Mesa, Creu Roja, Església Adventista del 7é dia, els grups municipals Ciutadans, Compromís, PP i PSPV, Labora, el sindicat UGT, tècnics dels Regidories d'Igualtat i de Joventut i l'Agència Adventista per al Desenvolupament i Recursos Assistencials (ADRA).

La Mesa d'Ocupació crea nous grups de treball i modifica el seu reglament per a guanyar ...
La Mesa d'Ocupació crea nous grups de treball i modifica el seu reglament per a guanyar ...
La Mesa d'Ocupació crea nous grups de treball i modifica el seu reglament per a guanyar ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina