Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Curs gratuït d'iniciació a la informàtica i Internet en Creama Dénia

Creama Dénia ha programat dues edicions d'un curs gratuït d'iniciació a la informàtica i Internet que se celebraran durant els mesos de novembre i desembre en les seues instal·lacions. La primera edició del curs, de 24 hores lectives, s'impartirà del 5 al 28 de novembre, els dimarts i dijous, de 9.15 a 12.30 hores. La segona serà del 2 al 17 de desembre, amb classes els dilluns, dimarts i dimecres, també de 9.15 a 12.30 hores.

Els continguts que s'abordaran són el maneig de l'ordinador, la navegació per internet, el correu electrònic i Word i Excel bàsic.

Les persones interessades poden realitzar la seua inscripció al curs o obtindre més informació en les oficines de Creama Dénia, situades al carrer del Nou d’Octubre. També està disponible la inscripció online en l'adreça https://gestionandote.com/agencia/creama/formacion.

Les classes seran impartides per Germán Rico Jurado, un professional denier menor de 30 anys, amb titulació de Cicle de Grau Superior ‘Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma’ i Cicle de Grau Mig ‘Tècnic en Sistemes Microinformàtics i xarxes’ que ha sigut contractat per l’Ajuntament de Dénia gràcies a una subvenció de Labora.

La subvenció concedida a l’Ajuntament de Dénia ascendeix a 14.230 euros, que cobreixen el 75% del cost de la contractació, l'import total de la qual és de 18.952 euros. El 25% restant l’aporta l'ajuntament denier.

El professional contractat a través d'aquest programa d'ajudes de Labora prestarà els seus serveis durant 12 mesos, a jornada completa, impartint accions formatives dirigides perquè la ciutadania es familiaritze amb l'ús i maneig de les noves tecnologies.

 
Curs gratuït d'iniciació a la informàtica i Internet en Creama Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina