Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La jornada ‘Digitalitza el teu comerç’ analitza amb empresaris i comerciants el potencial del món digital i tecnològic en els seus negocis

Se celebra el 12 de novembre en el Viver d'empreses de Dénia

Empresaris i comerciants de Dénia i la comarca es donaran cita el 12 de novembre per a assistir a la jornada ‘Digitalitza el teu comerç: supera el repte digital’ que se celebrarà en el Viver d'Empreses de Dénia. L'objectiu de la iniciativa és informar aquestes xicotetes empreses sobre el potencial del món digital i tecnològic en els seus negocis.

La jornada reunirà un conjunt d'experts que analitzaran les claus de la digitalització i l'ús d'eines tecnològiques i de xarxes socials per a vendre més i millor, per a millorar la comunicació amb el client i per a guanyar visibilitat en un entorn com l'actual, cada vegada més digital i més competitiu. Els ponents seran Israel Angulo, tècnic de l'Oficina Comerç i Territori-PATECO i membre del grup de treball redactor del Pla d'Impuls al Comerç Electrònic de la Comunitat Valenciana; Mariano Torres, llicenciat en Publicitat i Ciències de la Comunicació i director de Sien Consulting; i representants de l'empresa Óbila Design, especialitzada en projectes d'assessorament i acompanyament en la transformació digital del comerç i xicotets negocis de serveis.

Així mateix, la periodista i community manager Gemma Mateos moderarà la taula d'experiències “La transformació digital en primera persona”, que reunirà un grup de comerciants professionals del sector que han iniciat el seu camí cap a la digitalització i revelaran algunes veritats i mentides sobre el món digital i mostraran que aquest camí és possible i necessari. Els empresaris que participaran en la taula són Dayana Santacreu, de Mascotetes Dénia, Ángela Recio, de Moraig The Store d'Oliva i Carmen Garrote, de Carnisseria Donat d'Ontinyent.

Aquesta jornada sobre digitalització comercial està organitzada per l'Oficina Comerç i Territori-PATECO del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, l'agència local de Creama Dénia, l'Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE), el Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA), l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA), el Viver Delegació Dénia de la Cambra de Comerç d'Alacant, la Cambra d'Alacant i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La jornada és gratuïta i s'emmarca en el Programa de Comerç Minorista 2019, gestionat per la Cambra de Comerç d'Espanya a través de les Cambres de Comerç i els seus Consells regionals, i cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i per la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

La jornada ‘Digitalitza el teu comerç’ analitza amb empresaris i comerciants el potencial de...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina