Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Vint professionals de l'hostaleria participen en els tallers formatius del programa Servei Responsable que promou un oci segur i de qualitat

El programa Servei Responsable, una iniciativa dirigida al sector hostaler de la ciutat amb l'objectiu de promoure un oci segur, responsable i de qualitat, ha dut a terme aquesta setmana la seua tercera fase d'implantació, la de caràcter formatiu.

Després d'una primera etapa de reunions amb responsables municipals per a dinamitzar la difusió del programa, va tindre lloc una segona fase d'entrevistes motivacionals amb els propietaris de 24 locals d'oci, programant-se sessions individuals en les quals se'ls va presentar el programa i els seus objectius, el codi de bones pràctiques, els beneficis de participar en el programa i com s’hi podia accedir.  

El pas següent ha consistit en la realització de dos tallers impartits per l'associació Hazkunde en els quals han participat 20 professionals de l'hostaleria procedents de set locals de la ciutat: Condado Club, Dorian Gray, Pa’l Ballador, Paddy O’Connell, Sounders, Jamaica Inn i Mik Mik.

Les sessions han tingut lloc en la seu de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma), entitat que col·labora amb la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Regidoria de Prevenció d'Addiccions de l’Ajuntament de Dénia en la implantació del programa Servei Responsable a Dénia.

Els participants han rebut informació i formació sobre què és el programa Servei Responsable, la legislació sobre la venda i consum d'alcohol i altres drogues, coneixements sobre els efectes de l'alcohol i altres drogues i quines estratègies adoptar davant situacions problemàtiques sorgides del consum problemàtic.

Els professionals que han assistit als tallers rebran una acreditació de la formació signada pel delegat del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues, el president de la Federació Espanyola d'Hostaleria i l’Ajuntament de Dénia.

El programa Servei Responsable és un programa de caràcter nacional impulsat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues. Compta amb la participació i implicació del col·lectiu professional i empresarial hostaler, desenvolupant-se en el marc del conveni de col·laboració entre el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i la Federació Espanyola d'Hostaleria.

Vint professionals de l'hostaleria participen en els tallers formatius del programa Serv...
Vint professionals de l'hostaleria participen en els tallers formatius del programa Serv...
Vint professionals de l'hostaleria participen en els tallers formatius del programa Serv...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina