Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia promociona la destinació en una nova edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Turisme Dénia ha assistit amb un estand propi a la 673a Fira de Tots Sants de Cocentaina, celebrada de l'1 al 3 de novembre, on ha donat a conéixer els recursos turístics i últimes novetats de l'oferta turística de la destinació.

La fira compta amb una gran popularitat a la Comunitat Valenciana i ha rebut enguany a més de 485.000 visitants. La Fira de Tots Sants ocupa una superfície aproximada de 136.000 metres quadrats i compta amb una oferta de més de 750 expositors distribuïts en diverses seccions. En la zona dedicada al turisme, han participat municipis i organismes com el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, Guadalest, Alcoi, Xixona, Callosa d'en Sarrià i Dénia, únic municipi de la comarca de la Marina Alta present.

Cal destacar, quant al tipus de peticions d'informació que realitzaven els visitants a l'estand de Dénia, l'alt interés mostrat per la realització d'activitats en contacte amb la naturalesa –rutes de senderisme i esports d'aventura-, programació d'esdeveniments i, sobretot, informació de gastronomia local i establiments de restauració. Així mateix, ha sigut destacable la petició de guies d'allotjament per als pròxims ponts i períodes festius.

Turisme Dénia porta diversos anys acudint a aquest esdeveniment, interessant per a la promoció de la nostra destinació si es té en compte que la Comunitat Valenciana es configura com a primer mercat emissor durant les temporades mitjana i baixa.

Dénia promociona la destinació en una nova edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina