Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Joventut programa de nou activitats d’oci alternatiu per a les vesprades dels dissabtes

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia presenta una nova edició del projecte d’oci alternatiu per a xics i xiques de 13 a 17 anys ‘Dissabtes Joves’. Amb esta iniciativa, la regidoria vol oferir un espai als joves de la ciutat per a relacionar-se, divertir-se i conéixer noves amistats.

El programa ‘Dissabtes Joves’ es reprén, des del 16 de novembre, en l’Aula 0 de l’edifici de Joventut de la ronda de les Muralles, 42, de 19 a 22 hores. Hi haurà tallers, música, Dj i moltes més activitats coordinades per monitors per tal de fer les vesprades dels dissabtes més divertides alhora que participatives, en un entorn i un lloc propicis a les demandes dels joves.

Els objectius que es volen assolir amb el projecte són dotar d’un punt d’encontre durant els caps de setmana als joves de 13 a 17 anys; fomentar la utilització d’espais i instal·lacions públiques per als joves; difondre un mode d’oci de caràcter lúdic, igualitari, participatiu i lliure de consums indeguts; donar a conèixer als joves la resta d’activitats i programes que hi ha al seu abast i crear un entorn on escoltar-los i conèixer les seues preferències, aficions, habilitats i capacitats amb la intenció de promoure la seua participació en el disseny i execució d’alternatives per a la joventut de Dénia.

La programació dels Dissabtes Joves anirà canviant cada setmana i es difondrà en xarxes socials perquè els joves es mantinguen informats. En els mesos de novembre i desembre estan previstos, entre uns altres, tallers de hip hop i creació de xapes, tornejos de billar, cornhole i futbolí, moonstruck battles i l’actuació del Dj Borja Conesa.

Des de la Regidoria de Joventut de Dénia es continua treballant per a facilitar a les persones joves espais, situacions, col·laboracions i experiències, afegint els ‘Dissabtes Joves’ a altres programes i iniciatives com Urbajove, la Sala Joves Art, l’oferta de cursos i tallers Llunàtics, el Consell Jove o la Fira de l’Estudiant ‘Orienta’t’.

Joventut programa de nou activitats d’oci alternatiu per a les vesprades dels dissabtes

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina