Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia inicia el procés participatiu per a desenvolupar el transport públic en la ciutat

L’Ajuntament de Dénia ha contractat l’empresa Consultrans l’assistència tècnica per al desenvolupament del projecte transport públic urbà en Dénia, la Xara i Jesús Pobre. Esta assistència tècnica s’encarregarà de realitzar una anàlisi prèvia de la situació del transport públic en la ciutat, estudiant, d’una banda, les rutes actuals dels autobusos urbans, les parades i les tarifes i, d’una altra, duent a terme un procés participatiu que comença hui.

Este procés participatiu de l’anàlisi inclou reunions i entrevistes participades amb agents socials i econòmics de la ciutat, com la Federació de veïns, amb la qual es reuniran hui a la vesprada. A més, a partir de hui dimecres també estarà disponible per a la ciutadania una enquesta en la web de Participació Ciutadana (participadenia.es) i en l’App Dénia. La participació ciutadana es completarà amb 150 enquestes a peu de carrer.

En base als estudis de camp i la informació arreplegada, es proposaran noves rutes, freqüències, tipus de vehicles adients al servei de transport públic i l’actualització o millora del que existeix ara. Estes rutes determinaran els equips humans i mecànics mínims i necessaris, així com els costos de mercat associats, cosa que permetrà obtenir un pressupost de referència dels serveis.

L’objectiu de la proposta és dissenyar una planificació dels serveis que permeta calcular un pressupost de licitació del servei ajustat. A més, l’empresa adjudicatària de l’assistència tècnica proposarà una sèrie de millores possibles sense cost que repercuteixen sobre la qualitat dels serveis, elaborarà una proposta de plecs de prescripcions tècniques i col·laborarà en la redacció dels plecs administratius de la licitació del servei.

 

 

 
Dénia inicia el procés participatiu per a desenvolupar el transport públic en la ciutat
Anar al principi de la pàgina