Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'alcalde de Dénia aborda amb el director de la FAO a Espanya possibles vies de col·laboració en el projecte de Ciutat Creativa de la Gastronomía

Durant la primera jornada de treball en la Fira Internacional de Turisme FITUR de Madrid, l'alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, acompanyat per la cap del departament, Pepa Cardona, va mantindre ahir una reunió amb el director per a Espanya de la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura), Enrique Yeves, en la qual es va abordar el projecte de Dénia Ciutat Creativa UNESCO de la Gastronomia.

En la trobada, Grimalt va exposar les accions que ja s'han dut a terme en el marc del projecte de Ciutat Creativa i va tindre un primer intercanvi amb Yeves sobre possibles col·laboracions directes amb la FAO, que es concretaran en la visita que el director de l'organització a Espanya realitzarà a Dénia els primers dies de febrer.

D'altra banda, afavorit per la naviliera Baleària, l'alcalde de Dénia va mantindre ahir una primera reunió de treball amb l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme de la ciutat, Dessiré Ruiz, amb l'objectiu d'establir accions conjuntes de promoció turística de tots dos municipis.

D'una banda, es realitzaran formacions i visites per a informadors turístics d’ambdues dues ciutats, que aprendran el més important de l'altra localitat. D'altra banda, s'impulsaran iniciatives gastronòmiques, culturals o esportives per a incentivar la visita dels turistes tant a Eivissa com a Dénia. La companyia Baleària, única via de connexió directa entre les dos ciutats des de fa més de dues dècades, serà l'encarregada de transportar a les persones que participen en les activitats sorgides d'aquest acord de col·laboració.

L'alcalde amb el director de la FAO per a España
L'estand de Dénia a FITUR
Amb els representants d'Eivissa i el president de Baleària

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina