Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’ajuntament amplia l’horari de la Casa de Cultura en època d’exàmens

L’Ajuntament de Dénia ampliarà l’horari de la Casa de Cultura en període d’exàmens per tal que els estudiants disposen d’una franja horària més ajustada a les seues necessitats i demandes.

Des del dilluns 27 de gener fins al 13 de febrer, la Casa de Cultura tancarà a les 23.30 hores de la nit, i no a les 22 hores com és habitual. Per a cobrir esta ampliació d’horari, l’ajuntament hi aportarà els recursos humans necessaris.

Els horaris de la Casa de Cultura durant el període establert queden, doncs, de la manera següent:


- Aula d'estudi Casa de la Cultura (antiga biblioteca): oberta de dilluns a divendres, ininterrompudament, de 8 a 23.30 hores. Dissabtes, de 10 a 13 i de 18 a 21 hores.


- Biblioteca de la UNED, amb accés a tots els usuaris i no només als estudiants del centre: d'11.30 a 23.30 hores.

D'una altra banda, els estudiants també tenen a l'abast la Biblioteca de Dénia, al carrer de Sant Josep, que obri de dilluns a divendres, de 8.30 a 21 hores, i els dissabtes de 10 a 13.30 hores; l’Agència de lectura de Baix la Mar, que té horari d’obertura de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20 hores; i l’Agència de lectura Enric Valor de Jesús Pobre, amb horari de dilluns a divendres, de 16.30 a 18 hores.

 

L’ajuntament amplia l’horari de la Casa de Cultura en època d’exàmens

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina