Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Héctor Nieto, cuiner de La Xerna de la Mar, sorprén amb tres maneres de preparar la cèrvia

Segona jornada de la campanya ‘Enamorats de la gamba de Dénia’ en el Mercat Municipal

La campanya Enamorats de la gamba de Dénia ha celebrat hui la segona jornada al Mercat Municipal. Cent quilos de gamba bullida preparats per a servir-se com a tapa o per a ser adquirits en les parades de venda de peix del mercat i un taller de cuina protagonitzat pel cuiner de La Xerna de la Mar Héctor Nieto han sigut les propostes per al dia de hui.

En el taller de cuina que ha impartit davant el públic, Nieto ha apostat per treballar amb el peix llima o cèrvia, traient-li el màxim partit en tres preparacions ben diferents: un fumat, una saladura i un cebiche mediterrani. Tres receptes que, segons ha indicat el cuiner, es poden preparar perfectament a casa. Això sí, amb cura d'estar en un espai obert si optem pel fumat.

Els plats d'Héctor Nieto, així com les receptes que va cuinar ahir Miquel Ruiz i les que prepare demà Ferran Giró, del restaurant Arrels, a partir de les 11 del matí, es recolliran en un fullet imprés que en breu es repartirà entre les parades del mercat perquè les facen arribar a tota la clientela.

Héctor Nieto, cuiner de La Xerna de la Mar, sorprén amb tres maneres de preparar la cèrvia
Héctor Nieto, cuiner de La Xerna de la Mar, sorprén amb tres maneres de preparar la cèrvia
Héctor Nieto, cuiner de La Xerna de la Mar, sorprén amb tres maneres de preparar la cèrvia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina