Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió amb Aehtma per a informar de les últimes mesures municipals d'ajuda al sector de l'hosteleria

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i els regidors de Serveis Econòmics, Paco Roselló, i de Governació, Javier Scotto, han mantingut hui una reunió amb representants i associats de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma) per a informar-los i demanar-los l'opinió sobre les últimes mesures municipals d'ajuda al sector: les bonificacions en les taxes de recollida del fem i l'ocupació de via pública.

Aquestes últimes, segons es va decidir ahir en la comissió interdepartamental de seguiment de la crisi de la COVID-19, poden arribar al 100%, sempre que es garantisca el compliment de l'ordenança i de les mesures de seguretat i distanciament. Des de l'equip de govern s'ha adquirit el compromís de donar audiència al sector abans de l'aprovació del reglament que regularà la concessió de les ajudes.

D'una altra banda, a petició d'alguns dels interessats, es buscaran fórmules de flexibilització del pagament de les taxes, en paral·lel a la tramitació de les ajudes.

També s'ha acordat habilitar l'ajornament i un pla de pagament del deute de l'exercici anterior personalitzat, ja que l'endeutament, ara mateix, impedeix l'autorització municipal de l'ampliació de l'espai ocupat en via pública per a complir amb el distanciament exigit.

 

Reunió amb Aehtma per a informar de les últimes mesures municipals d'ajuda al sector de ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina