Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Regidoria de Prevenció d'Addiccions sol·licita la participació de la ciutadania per a buscar el lema de la campanya del Dia mundial sense tabac d'enguany

La Regidoria de Prevenció d’Addiccions, a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), promou un any més, i en van díhuit, la campanya del 31 de maig, Dia mundial sense tabac.

Enguany, a causa de les circumstàncies esdevingudes de la situació provocada per la COVID-19, s’ha fet una proposta innovadora que, sota el lema "Ens ajudes?", té com a objectiu involucrar la ciutadania i animar-la a crear un eslògan per a la campanya 2020. De totes les propostes rebudes, se'n seleccionarà una perquè represente la commemoració del Dia mundial sense tabac a Dénia d'enguany.

La participació és ben senzilla: cal pensar un eslògan per a previndre el consum de tabac, enfocat en positiu, i enviar-lo per missatge privat a l'Instagram o al Facebook de la UPCCA de Dénia (@upccadenia). El missatge que es vol transmetre, de manera genèrica, és que la prevenció és la millor ferramenta per a evitar el consum.

La regidora de Prevenció d'Addiccions, Melani Ivars, anima tothom a participar-hi en la iniciativa i recorda que "tots els qui formem part de la societat podem fer la nostra contribució per a fomentar la prevenció en matèria d'addiccions, en este cas, del tabac".


La Regidoria de Prevenció d'Addiccions sol·licita la participació de la ciutadania per...

La Regidoria de Prevenció d'Addiccions sol·licita la participació de la ciutadania per...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina