Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La residència de majors Santa Llúcia permet les visites a partir del dimecres

Amb l'entrada en la fase 2 de la desescalada, les visites als residents de la residència de majors Santa Llúcia estan autoritzades, després de dos mesos i mig d'aïllament. La Regidoria del Major i la direcció del centre porten dies treballant en la preparació d'aquesta nova etapa i en el condicionament de les instal·lacions per a rebre visites de l'exterior. 

Tot està llest perquè, a partir del dimecres, 3 de juny, els residents puguen rebre la visita dels seus familiars sempre sota les normes d'un protocol elaborat amb l'objectiu de garantir la seguretat dels residents i evitar possibles contagis.

Totes les visites s'hauran de concertar amb cita prèvia, telefonant al 96 642 11 08. El límit de visites diàries és de 3 i es realitzaran entre les 9.30 hores i les 13 hores. Les visites per resident es limiten a dues persones i tindran una duració de mitja hora. Si els visitants són convivents, podran entrar junts. Si no ho són, entraran de manera individual, en torns de 15 minuts cadascun. 

S'han establit conductes d'entrada i eixida a les instal·lacions, senyalitzant-los per a diferenciar-los. L'entrada es farà pel reixat negre annex a l'aparcament. Així mateix, s'habiliten dos tipus de control d'accés: un registre de cites per a establir torns equitatius i portar un control administratiu i un llibre de visites per a garantir la traçabilitat si hi haguera alguna incidència. 

Els visitants hauran d'anar protegits amb mascareta quirúrgica i guants i els residents portaran també els seus equips de protecció. Durant la visita, es respectaran totes les mesures d'higiene i prevenció establides per les autoritats sanitàries i, en particular, es cuidarà la distància de seguretat de dos metres i la higiene de mans. 

També, sempre que siga possible, es procurarà que les visites transcórreguen a l'aire lliure, al jardí. Aquest espai s'ha condicionat amb taules i cadires que permeten mantindre la distància de seguretat i s'han col·locat elements decoratius que fan més agradable l'entorn.

La residència de majors Santa Llúcia permet les visites a partir del dimecres
La residència de majors Santa Llúcia permet les visites a partir del dimecres
Anar al principi de la pàgina