Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia organitza l’escola d’estiu “Vacances per a totes i tots” adaptada a la nova normalitat

Es redueixen el nombre de places oferides, es reforça la neteja de les instal·lacions i s’observaran totes les mesures d’higiene i protecció que exigeix la normativa

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives organitza una nova edició de l’escola d’estiu “Vacances per a totes i tots”, un programa que va nàixer amb l’objectiu d’afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar posant a disposició de les mares i pares treballadors un espai lúdic-educatiu on portar els fills i filles durant els períodes de vacances escolars. La regidora delegada d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Cristina Morera, ha explicat hui que “malgrat que estem travessant un moment delicat a causa de la crisi provocada per la COVID-19, hem sospesat els pros i contres de dur endavant el programa este estiu i hem arribat a la conclusió que s’ha de fer, amb més motiu, si cap, i per diverses raons”.

D’una banda, per l’esmentada conciliació, ara més necessària que mai, ja que en el difícil moment econòmic que estem vivint “és molt important facilitar, amb iniciatives com esta, que els pares i les mares puguen tornar a la faena”. Morera també ha assenyalat com a una de les raons principals per a decidir celebrar l’escola d’estiu el fet que la situació sanitària a la ciutat “és estable” i des de l’ajuntament i l’empresa concessionària del servei s’han adoptat totes les mesures d’higiene i seguretat que marca la normativa estatal i autonòmica per poder desenvolupar el programa. Per últim, però no menys important, la regidora ha destacat el vessant “socialitzador” del programa “Vacances per a totes i tots”, un aspecte molt important després que els xiquets i xiquetes hagen viscut un confinament de prop de tres mesos, sense escola ni jocs amb els amics.

“Vacances per a totes i tots” Estiu 2020 se celebrarà de l’1 de juliol al 31 d’agost, amb horari de 7.45 hores a 14.15 hores, en les instal·lacions del col·legi Montgó. Va dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Per a garantir els aforaments que marca la nova normalitat, el nombre de places oferides s’ha baixat a 81, en front de les 120 disponibles l’estiu passat. Hi poden participar també menors amb necessitats especials, sempre que les famílies ho comuniquen a l’empresa que gestiona l’escola i que les capacitats del xiquet siguen compatibles amb les activitats que s’hi desenvolupen.

Els xiquets i xiquetes es dividiran en grups segons l’edat, amb un màxim de 9 persones per grup. Les mesures de protecció, com la presa de temperatura abans d’entrar, la disposició de mascaretes i gel hidroalcohòlic o l’entrada i l’eixida escalonada de l’alumnat, estan garantides. A més, l’ajuntament ha incrementat la neteja de les instal·lacions i es farà dos vegades al dia.

El període d’inscripció ja està obert i finalitza el 25 de juny. Es pot fer la matrícula per a un mes o per als dos. El preu d’inscripció per mes és de 95 euros, el mateix que l’any passat. Les persones interessades a rebre més informació sobre el programa, poden sol·licitar-la al telèfon 96 659 31 41 o al correu electrònic del departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Dénia (igualtat@ayto-denia.es).

Les inscripcions es sol·licitaran de manera exclusivament electrònica adreçant-se al correu d’Igualtat i especificant per a quins mesos es vol fer la matrícula. El departament remetrà a les persones interessades la documentació que han d’emplenar i el full de pagament de la inscripció. Una vegada tornada la documentació emplenada i el justificant del pagament, el departament formalitzarà la matrícula. La selecció de l’alumnat es realitzarà per orde de formalització de la matrícula.

L’Ajuntament de Dénia organitza l’escola d’estiu “Vacances per a totes i tots” adaptada a la...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina