Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Creama Dénia ofereix un nou programa formatiu d’activitats auxiliars en agricultura lligat al projecte “Bancalet” de la Ciutat Creativa de la Gastronomia

Creama Dénia oferirà per primera vegada el pròxim curs 2020/2021 un programa formatiu d’activitats auxiliars en agricultura, dirigit a joves de 16 a 21 anys que no hagen conclòs els estudis d’educació secundària. La posada en marxa d’esta nova aventura formativa està fent-se en col·laboració amb l’Oficina de la Innovació i la Creativitat, ja que la iniciativa està íntimament relacionada amb el projecte “Bancalet” de posada en valor de la terra que és un dels pilars del pla d’acció de la Ciutat UNESCO Creativa de la Gastronomia.


El programa formatiu té com a objectiu preparar l’alumnat per a treballar en empreses dedicades a l’agricultura innovadora i sostenible, vinculada a la gastronomia del territori. Al llarg del curs, que es desenvoluparà de setembre del 2020 a juny del 2021, s’impartiran mòduls d’operacions auxiliars de preparació del terreny, plantació i sembra de cultius; operacions auxiliars d’obtenció i recol·lecció de cultius; envasat i distribució de matèries primeres agroalimentàries i, a més es faran pràctiques en empreses del sector.


L’oferta de programes formatius de qualificació bàsica de Creama Dénia per al pròxim curs es completa amb els programes d’activitats auxiliars de comerç; activitats auxiliars i de suport del buc en port i activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes.
Les persones interessades a obtenir més informació sobre estos cursos poden consultar la pàgina www.creama.org, escriure un correu electrònic a adl-denia@creama.org o telefonar al 96 642 37 04.

Creama Dénia ofereix un nou programa formatiu d’activitats auxiliars en agricultura lligat a...
Creama Dénia ofereix un nou programa formatiu d’activitats auxiliars en agricultura lligat a...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina