Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El president Puig dona la benvinguda en Dénia als joves que comencen a treballar com a auxiliars d’informació en les platges valencianes

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha escollit Dénia per a celebrar l’acte simbòlic de benvinguda als 1.000 joves que ha contractat la Generalitat este estiu per a treballar com a auxiliars d’informació a les platges valencianes.

Puig ha tingut una trobada amb un grup d’eixos joves este migdia a la platja del Marge Roig de Dénia, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José Maria Ángel.

El president ha recordat que esta contractació de joves per a informar en les platges és un programa que ve a donar suport als ajuntaments per a garantir la màxima seguretat possible en les platges de la Comunitat.

Mil joves valencians de 18 a 30 anys, seleccionats d’entre els 24.000 inscrits a la convocatòria, s'encarregaran d'oferir informació sobre normes de protecció per a garantir l'accés al litoral de la Comunitat Valenciana amb total seguretat. I, sobretot, ha dit el president, “oferiran el millor rostre de la Comunitat Valenciana, que és l’hospitalitat”.

La Generalitat ha distribuït el total d’auxiliars de platja entre les tres províncies destinant 418 a la província d’Alacant, 234 a Castelló, i 348 a la província de València.
A Dénia li’n corresponen 42, alguns oriünds i molts altres provinents de diferents poblacions valencianes. Abans d’eixir a les platges a complir amb el seu comés, els joves rebran una sessió de formació sobre qüestions bàsiques per a poder desenvolupar la seua faena.

El president Puig dona la benvinguda en Dénia als joves que comencen a treballar com a auxil...
El president Puig dona la benvinguda en Dénia als joves que comencen a treballar com a auxil...
El president Puig dona la benvinguda en Dénia als joves que comencen a treballar com a auxil...
Anar al principi de la pàgina