Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Jake Abbott i Ángel Belda, guanyadors del XXIV concurs de fotografia Tema Dénia

Jake Abbott, de Jesús Pobre, amb la fotografia Siluetes a les Marines, i Ángel Belda, de Dénia, amb l’obra Más allá del mar, són els guanyadors del XXIV concurs de fotografia Tema Dénia 2020 en les modalitats Turística i Artística, respectivament. Este primer premi, en ambdues categories, està dotat amb 600 euros.

El segon premi de la categoria Turística ha sigut per a la fotografia Portal de la Vila, del denier Alfredo Sanz, i en la categoria Artística per a Life Acuatic 1, de Lucía Faraig, de Barcelona. Ambdós premis estan dotats amb 300 euros.

Han concursat en esta vint-i-quatrena edició un total de 57 fotografies en la categoria Turística i unes altres 57 en l’Artística, presentades per 23 autors diferents. Una selecció d’este material, incloent-hi les obres guanyadores, s’exposarà en la Casa de Cultura de Dénia del 10 al 26 de setembre.

El jurat encarregat de triar els guanyadors ha estat format per l’artista plàstic Alejandro Álvarez Liberti, la tècnica del departament municipal de Turisme Eva Asperilla i la tècnica de Cultura, Maribel Font, com a secretària.

Siluetes a les Marines, de Jake Abbott
Más allá del mar, d'Ángel Belda

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina