Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'ajuntament organitza amb Amadem una nova edició del programa d'oci “Amb els peus en l'arena” per a persones amb diversitat funcional

Les activitats i l'espai s'han adaptat per a complir els protocols sanitaris i de seguretat de la nova normalitat

Un any més, l’Ajuntament de Dénia, a través de l'associació Amadem, ha llançat el projecte “Amb els peus en l'arena” perquè persones amb diversitat funcional puguen beneficiar-se d'un espai d'oci i gaudir d'unes instal·lacions adaptades a la platja Punta Raset de Dénia. Durant l'estiu, molts recursos dels quals gaudeixen durant l'any tanquen les seues portes i, per aquest motiu, sorgeix el projecte “Amb els peus en l'arena”, que ofereix una àrea recreativa als usuaris amb diversitat funcional alhora que proporciona un respir a les famílies.

El programa, que inclou activitats diverses com a manualitats, passejos per l'arena, banys en la mar o exercici físic, es duu a terme de dilluns a divendres, entre les 9 i les 14 hores. Actualment queden dues places disponibles, els dimarts i dijous, ja que la bona acceptació del programa ha fet que la resta de dies estiguen complets.

Aquest estiu 2020, a causa de la situació que estem travessant, s'han hagut d'adaptar les activitats per a complir amb tots els protocols i les mesures de seguretat que requereix aquesta nova normalitat.

En primer lloc, el nombre d'usuaris ha passat de 20 a 15 i les dimensions de la carpa s'han duplicat respecte als anys anteriors. S'han disposat 4 taules i en cadascuna d'elles se senten tan sols 4 persones, sempre en la mateixa i amb la seua cadira assignada. El mobiliari i el material es desinfecten sovint al llarg del dia.  Així mateix, les instal·lacions es desinfecten abans de començar les activitats cada matí i també a meitat de la jornada.

Els banys en la mar per als usuaris continuen realitzant-se, però per torns, per a fer que coincidisquen el mínim de persones tant en l'aigua com a les dutxes i el vestuari.

Des d’Amadem destaquen i agraeixen la conscienciació dels usuaris, que està fent més fàcil el treball dels monitors. Són un clar exemple de compliment de les normes, ja que es presten a la presa de temperatura diària, porten les respectives mascaretes i accedeixen al fet que es desinfecte el seu entorn cada cert temps en pro de la seua seguretat. Així mateix, s'estan realitzant torns d'entrada i d'eixida, perquè no coincidisquen tots a les mateixes hores i, d'aquesta manera, es puguen complir totes les mesures de manera eficient.

Per a més informació escriure un correu electrònic a carpa.amadem@gmail.com

 

L'ajuntament organitza amb Amadem una nova edició del programa d'oci “Amb els peus e...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina