Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El jurat declara desert el Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2020

El jurat de la III edició del Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2020, convocat per l’Ajuntament de Dénia en col·laboració amb Andana Editorial, es va reunir el mes de juliol passat per a valorar les 16 obres presentades al concurs. Després de les deliberacions, el jurat va decidir declarar deserta aquesta edició per considerar que les obres participants no reuneixen els requisits mínims de qualitat exigits.

El jurat d’esta tercera edició del premi ha estat integrat per Llúcia Signes Mata i Maria  del Mar Reus Bas, representants de l’Ajuntament de Dénia; Jovi Lozano Seser, representant de la MACMA i escriptor; Ricard Peris Ferris i Llúcia Casanova, representants d’Andana editorial; i Muriel Villanueva Perarnau, especialista en literatura infantil.

Els participants podran retirar les seues obres de la Biblioteca Pública Municipal (c. de Sant Josep, 6) en el termini d’un mes des de la publicació de l’acta del jurat del premi a la web de l’Ajuntament de Dénia i d’Andana Editorial. Passat aquest temps, seran destruïdes.



El jurat declara desert el Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dén...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina