Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Ajuntament de Dénia, GVA i Universitat d’Alacant constitueixen la comissió mixta per a la construcció del futur campus universitari en Torrecremada

La comissió mixta integrada per l’Ajuntament de Dénia, la Generalitat Valenciana i la Universitat d’Alacant amb l’objectiu de rehabilitar la finca de Torrecremada com a seu del futur campus universitari de Ciències Gastronòmiques-Centre d’Excel·lència Internacional en Formació i Innovació Gastronòmica s’ha constituït este matí.

Hi han participat en esta sessió constitutiva en línia l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; la regidora d’Educació, Melani Ivars i el regidor i diputat provincial Òscar Mengual. En representació de la Generalitat Valenciana hi han assistit la directora general d’Anàlisi i Polítiques Públiques, Ana Berenguer; la directora general del Sector Públic i Patrimoni, Isabel Castelló i la subsecretària d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Verònica López. Per part de la Universitat d’Alacant han comparegut el vicerector d’Estudis i Formació de la UA, Enrique Herrero; i el director de Gasterra, Josep Bernabéu.

Esta comissió mixta serà l’encarregada d’elaborar un protocol d’actuació, terminis i finançament per a la rehabilitació de la finca de Torrecremada, el qual inclourà també un estudi de necessitats de les unitats que conformaran el campus. Este protocol haurà d’estar signat abans que finalitze 2020.

Ajuntament de Dénia, GVA i Universitat d’Alacant constitueixen la comissió mixta per a la co...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina