Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat organitza la campanya “L'amor és tan gran que no cap en un armari” i altres activitats de sensibilització sobre les experiències del col·lectiu LGTBI

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat de  l’Ajuntament de Dénia ha organitzat diverses activitats per a commemorar el Dia per a eixir de l'armari (11 d'octubre). Els actes estaven previstos, al principi, dins de la programació commemorativa del 28 de Juny, Dia internacional de l'orgull LGTBI, però finalment es van haver de suspendre per la crisi sanitària derivada de la COVID-19.

La part central del programa és la campanya “L'amor és tan gran que no cap en un armari”, que es durà a terme del 15 al 25 d'octubre i l'objectiu de la qual és visibilitzar l'experiència de les persones que han ‘eixit de l'armari’. Aquesta nova campanya, connectada amb la que es va dur a terme en Jesús Pobre l'any passat, pretén “tancar l'armari d'una vegada per sempre per a no tornar a confinar l'amor divers”, ha assenyalat el regidor d'Igualtat i Diversitat, Javier Scotto.

Es tracta d'una acció de carrer consistent a col·locar un armari en un lloc destacat i concorregut de Dénia, la plaça del Consell, cobert amb missatges sobre experiències reals de persones del col·lectiu LGTBI recopilats durant la campanya “Som diversitat” que la Regidoria d'Igualtat i Diversitat va dur a terme en Facebook durant el confinament. L'acció de visibilització es durà a terme també en la plaça del Poble de Jesús Pobre i la plaça del Garrofer de la Xara. Aquests espais urbans de diversitat es completaran amb un photocall on el públic podrà plasmar el seu suport a la campanya i contribuir a visibilitzar valors de diversitat, inclusió i igualtat.

El dijous 15 i el divendres 16 d'octubre, a les 20 hores, a la biblioteca municipal (carrer de Sant Josep), la companyia Viridiana representarà l'obra Amor oscuro [Sonetos], un espectacle basat en els últims poemes que va escriure Federico García Lorca i que parlen de l'amor ocult i torturat del poeta. L'entrada és gratuïta i l'aforament està limitat a un màxim de 40 persones. Per a poder assistir-hi, ha de reservar-se l'entrada escrivint un correu a igualtat@ayto-denia.es

Finalment, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, s'ha introduït en el programa la projecció del documental Resistència trans (2019), dirigit per Claudia Reig. Serà el dimecres 14 d'octubre, a les 19.30 hores, al Centre Social. L'entrada és gratuïta amb invitació. L'adreça per a realitzar les reserves és www.notikumi.com.

La Regidoria d'Igualtat i Diversitat organitza la campanya “L'amor és tan gran que n...

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina