Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Fira d’Associacions al carrer de la Via

La Fira d'Associacions que organitza la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives es va celebrar dissabte passat al carrer de la Via. Hi van participar vint-i-huit entitats sense ànim de lucre de Dénia i la comarca. 

Les associacions que hi han participat són: Condenados al bordillo; Adahma Associació TDAH Marina Alta; Aprosdeco; Amadem Salud Mental; Asociación TDAH +16 València Dénia; Matria Associació de dones; Amas de casa y Consumidores; AFIMA; Amigos de Dénia y Marina Alta; APAD; Dénia Animal Save; Asociación amarristas El Raset Dénia; Cruz Roja Dénia; Iglesia adventista del 7.º día; Asociación para la mujer; ADRA; Proanimal; Todos Unidos por la Inclusión; Amunt contra el càncer; Iniciativa Betània; Asociación alicantina de familias numerosas; Grup Nodrissa; Asociación Española contra el càncer; Fotoclub Cambra Fosca; Casa Andalucía Dénia; ECCP Cultura Clásica, Ejército de Salvación i l’Ajuntament de Dénia.

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Cristina Morera, i altres membres de la Corporació municipal van fer un recorregut per la fira pel matí.

Fira d’Associacions al carrer de la Via
Fira d’Associacions al carrer de la Via
Fira d’Associacions al carrer de la Via

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina