Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia rep una subvenció de 250.000 euros de Labora per a contractar a persones desocupades a causa dels estralls econòmics derivats de la pandèmia

L’Ajuntament de Dénia ha obtingut durant 2020 la quantitat de 475.253,87 euros en subvencions de Labora per a la contractació de diferents col·lectius de persones desocupades. L'última ajuda concedida és de 250.000 euros i s'emmarca en el programa ECOVID 2020 de Labora destinat a la contractació de persones desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada de la COVID-19 que tinguen, almenys, 30 anys d'edat.

Amb aquesta subvenció l’Ajuntament de Dénia contractarà un total de 17 persones durant un període de 7 mesos. Les accions desenvolupades per les persones contractades a través d'aquest programa han d'anar dirigides a previndre, contindre, pal·liar o mitigar els efectes de la COVID-19.

Una altra de les ajudes rebudes de Labora correspon al programa EMERGE de contractació de persones desocupades per a la realització d'accions previstes en els plans o procediments d'emergència en l'àmbit forestal. L’Ajuntament de Dénia ha rebut ací 104.822,61 euros amb els quals s'han pogut contractar 8 persones desocupades durant 6 mesos.

Dénia també s'ha beneficiat de les ajudes del programa EMCORP amb una subvenció de 120.431,26 euros amb els quals s'ha contractat a 7 persones, amb una edat mínima de 30 anys, per un període de 7 mesos. 

Aquestes subvencions se sumen a la inversió de 300.000 euros que ha realitzat l'ajuntament en el I Pla d'ocupació municipal, a través del qual s'ha contractat a 22 persones desocupades per un període de 6 mesos.

En total, parlem de 775.253,87 euros d'ajudes de les quals s'han beneficiat un total de 54 persones desocupades del nostre municipi.

La quantia de les subvencions serveix per a finançar els costos salarials del personal contractat a jornada completa, inclosa la cotització a la Seguretat Social.

L'objectiu perseguit per l'ajuntament en gestionar aquests programes és doble. D'una banda, dotar d'ingressos econòmics i d'experiència acreditada a les persones contractades que perceben el seu salari i formació com qualsevol altre treballador/a. I, d'altra banda, enfortir serveis públics que s'ofereixen a tota la ciutadania, destinant les persones contractades als departaments municipals més necessitats d'un reforç de personal en aquests temps de postpandèmia.

Tots els programes referits són sol·licitats, gestionats i justificats per l'agència de Creama Dénia, amb la qual col·laboren en la seua posada en marxa departaments municipals com l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), Recursos Humans i les diferents àrees a les quals s'assigna el personal contractat.

L’Ajuntament de Dénia rep una subvenció de 250.000 euros de Labora per a contractar a person...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina