Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Joventut i Educació posen en marxa uns tallers d’orientació a les famílies sobre temes estudiantils

Les Regidories de Joventut i d’Educació de l’Ajuntament de Dénia han coordinat la posada en marxa este curs d’un programa d’assessorament per a famílies al voltant de temàtiques relacionades amb l’àmbit estudiantil com el bullying, beques, orientació acadèmica, necessitats educatives o la gestió de les emocions, entre unes altres.

Amb aquest nou servei es pretén donar solució als dubtes més freqüents als quals s’enfronten els estudiants i les seues famílies a l’hora d’encarar certs períodes de la vida educativa. Preguntes com “a què tens dret i a què t’obliga una beca?”, quin batxillerat escollir, les diferències entre un grau i un cicle formatiu o quines necessitats educatives cobreix un centre educatiu trobaran resposta en estos tallers d’orientació que se celebraran el segon divendres de mes en l’aula 0 de Joventut (antiga cafeteria). Per al que resta de 2020, les dates de celebració són el 13 de novembre i l’11 de desembre en horari de 19.30 a 21 hores.

Per a participar-hi cal inscriure’s telefonant al 96 642 37 00, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Les persones interessades a tractar uns altres temes relacionats amb l’àmbit dels tallers poden fer arribar els seus suggeriments al correu orientacionfamiliasdenia@gmail.com.

Els tallers són presencials i des de l’ajuntament es garantiran totes les normes de seguretat sanitària vigents: aforament limitat, gel hidroalcohòlic en l’accés, distància mínima interpersonal i ús obligatori de mascareta durant tota la sessió.

Joventut i Educació posen en marxa uns tallers d’orientació a les famílies sobre temes estud...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina