Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia condiciona una senda per als vianants a l'interior del Bosc de Diana que afavorisca el gaudi del parc públic

L’Ajuntament de Dénia ha adjudicat aquesta setmana el contracte de les obres de construcció d'una senda per als vianants en la zona I del parc públic Bosc de Diana  compresa entre el camí dels Lladres, l'avinguda de Joan Fuster i el camí de Sant Joan. El projecte, redactat per l'àrea municipal de Parcs i Jardins, té com a objectiu fomentar l'ús i gaudi del parc, afavorint el passeig per una zona que actualment manca de paviment, de manera que la vegetació espontània en cobreix el traçat i dificulta l’ús per part dels vianants, especialment després d'una època de pluges, quan el terreny es fa impracticable.

Per això, es projecta crear un camí interior d'uns 363 metres lineals que començarà en la zona esquerra de l'entrada principal al parc, recorrerà gran part del marge esquerre del recinte, girarà després a la dreta per a vorejar els xicotets tossals i tornarà fins al punt de partida.

Les obres consistiran en la construcció d'una vorada de formigó que delimite el camí, l'amplària mínima del qual serà de 2,5 metres i la màxima, en algunes zones, de 5 metres; el farcit i compactat de la superfície de la senda; i la preinstal·lació del sistema de reg i il·luminació de la zona.

Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Categor Obras i Projectos S.L. per un pressupost de 101.230,21 euros, IVA inclòs, i amb un termini d'execució de 4 mesos.

L’Ajuntament de Dénia condiciona una senda per als vianants a l'interior del Bosc de Dia...
Imatge actual del parc
Recreació de la senda

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina