Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia rep de la Conselleria d'Educació una subvenció de 63.400 euros per a realitzar activitats extraescolars amb els centres educatius que compensen els efectes negatius del confinament

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha concedit a l’Ajuntament de Dénia una subvenció de 63.409 euros per a la realització d'activitats de suport educatiu i altres activitats extraescolars, culturals i esportives, dirigides a la població escolar de 3 a 18 anys, amb la finalitat de compensar els efectes negatius del confinament. Segons indica la regidora d'Educació, Melani Ivars, “la finalitat de les activitats programades és contribuir a la realització d'activitats escolars gratuïtes i proporcionar a l'alumnat eines potenciadores de la vida cultural del municipi”.

El Departament municipal d'Educació, després de consultar amb els centres d'educació infantil, primària i secundària de Dénia, la Xara i Jesús Pobre, els departaments municipals de Festes, Biblioteca, Cultura i Esports, entitats locals i empreses organitzadores d'activitats extraescolars de la ciutat, va confeccionar i va presentar un projecte d'activitats extraescolars a la convocatòria de subvenció de la conselleria. Projecte que ara ha sigut aprovat i dotat amb aquesta ajuda de 63.409 euros.

Les activitats dissenyades per Educació van dirigides a tots els cicles d'educació obligatòria –infantil, primària i secundària- i es desenvoluparan durant aquest curs 2020/2021. 

Aquesta setmana, després de conéixer-se la resolució de la conselleria, la regidora d'Educació es va reunir amb la direcció de tots els col·legis i instituts de la ciutat per a començar a treballar en les activitats que es duran a terme. Sobre la taula hi ha un ventall ampli de possibilitats que inclou, entre altres, visites teatralitzades al castell, sessions de lectura en un entorn natural, tallers de dansa valenciana, teatre, excursions a la reserva marina, trobades amb autors de llibres infantils i juvenils, cinema i concerts.

Ara, cada centre educatiu manifestarà les seues preferències i es confeccionarà un calendari d'activitats perquè puguen dur-se a terme a partir del gener vinent.

Dénia rep de la Conselleria d'Educació una subvenció de 63.400 euros per a realitzar act...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina