Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Avança la tramitació per a licitar les obres de regeneració de la platja de les Deveses

L’alcalde, Vicent Grimalt, s’ha reunit esta setmana amb representants de les associacions de veïns de Deveses i Almadrava per tal de traslladar-los el contingut de la conversa que prèviament havia mantingut amb la directora general de la Costa i la Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica, Ana Mª Oñoro, sobre el projecte de regeneració de les platges de Dénia.

 

La directora general va assegurar que el projecte de regeneració de les Deveses és el que més avançat està i queden tan sols uns pocs detalls per resoldre abans d’iniciar el procés de licitació de les obres.

 

Segons va confirmar, el ministeri començarà per licitar les actuacions que s’hagen de fer en la costa, és a dir, les esculleres previstes i l’aportació d’arena per a ampliar la franja de platja. A este respecte, Oñoro va comentar que queda pendent la declaració d’impacte ambiental per a extraure del fons de la mar l’arena que va a emprar-se en la recuperació d’esta platja.

 

En la reunió virtual amb els representants de les associacions veïnals també va participar la regidora de Transició Ecològica, Maite Pérez.


Avança la tramitació per a licitar les obres de regeneració de la platja de les Deveses

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina