Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Agència de lectura Rafael Chirbes obri al públic el 28 de desembre

L’Agència de lectura Rafael Chirbes obri les portes dilluns que ve, 28 de desembre. L’agència s’ubica en la segona planta de la Casa de Cultura (plaça de Jaume I, s/n), on es trobava la Biblioteca pública municipal fins al seu trasllat a la ubicació actual, al carrer de Sant Josep, 6. L’horari d’obertura d’este nou servei serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

La Fundació Rafael Chirbes ha donat a l’agència de lectura un lot de 50 llibres de l’autor que inclou tota la seua obra publicada a Espanya i, a més, algunes traduccions dels seus llibres a uns altres idiomes com l’anglés, l’àrab, el xinés o el búlgar. La donació també inclou alguns números de la revista Sobremesa de vins i gastronomia que Chirbes va dirigir durant els primers anys i en la qual va publicar multitud d’articles.

L’Agència de lectura Rafael Chirbes tindrà un espai en la planta baixa de la Casa de Cultura per a la secció infantil que s’obrirà pròximament.

Horaris de Nadal

En estes dates festives l’Agència de lectura Rafael Chirbes tindrà algunes variacions en l’horari habitual: tancarà el 31 de desembre i l’1 i 6 de gener de 2021 i el dimarts 5 de gener farà un horari especial de 8 a 15 hores.

D’igual manera, l’horari de la Biblioteca pública municipal (c. de Sant Josep, 6) també es veurà modificat pel període nadalenc. El servei estarà tancat al públic els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener i farà horari especial el dissabte 2 de gener (de 10 a 13.30 hores) i el dimarts 5 de gener (de 8 a 15 hores). La resta dels dies d’estes setmanes festives, la Biblioteca obrirà en l’horari habitual ininterromput de 8.30 a 21 hores.

 

 


L’Agència de lectura Rafael Chirbes obri al públic el 28 de desembre

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina