Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió de coordinació amb el personal directiu dels centres educatius de Dénia

L’alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora d’Educació, Melani Ivars, han mantingut este matí una reunió de coordinació amb els directors i les directores dels col·legis i instituts de la ciutat per tal d’encarar l’inici d’este nou trimestre, que continua marcat pel context de crisi sanitària.

Segons valora la regidora d’Educació, este tipus de trobades, que han anat succeint-se des de l’inici de la pandèmia i que permeten compartir informació, inquietuds i experiències,  “és molt interessant per a crear, a nivell local, una unió i una coordinació eficaç entre els membres del sector educatiu de Dénia”.

En la reunió de hui s’han posat sobre la taula les necessitats de cada centre perquè, des del departament d’Educació, es realitzen aquelles que siguen de la seua competència.

Per exemple, hui s’ha acordat, a petició dels representants dels centres, que l’ajuntament adquirisca mesuradors de CO2 per a les aules, una tecnologia que permet conéixer la qualitat de l’aire i, per tant, quan és necessari renovar-lo en un espai tancat perquè el risc de contagi baixe. L’ajuntament invertirà vora 3.000 euros en la compra.

Reunió de coordinació amb el personal directiu dels centres educatius de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina