Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El termini de presentació de propostes per als pressupostos participatius de 2022 comença hui

L’Ajuntament de Dénia obri hui el termini de presentació de propostes de la ciutadania per als pressupostos participatius de 2022. Fins al 28 de febrer, les persones interessades podran presentar les seues propostes de millora de la ciutat per via telemàtica, en la pàgina http://participadenia.es/va, o dipositant-les en la bústia que hi trobaran degudament identificada en la façana de l’accés principal a l’Espai de Participació, al carrer del Pare Pere.


El termini per a la presentació telemàtica finalitza el 28 de febrer. No obstant això, els veïns i veïnes tindran l’oportunitat de fer les seues aportacions en les reunions de barri del mes de març.


A més, enguany la Regidoria de Participació Ciutadana remetrà una carta als col·legis de la ciutat convidant l’alumnat a participar-hi. Així mateix, es donarà participació al Consell Veïnal, perquè les associacions que l’integren presenten les seues idees.

Durant els mesos de març i abril, el personal tècnic de l’ajuntament valorarà la viabilitat de les propostes presentades. Enguany no s’admetran actuacions relacionades amb la millora energètica de l’enllumenat públic, ja que l’ajuntament executarà el canvi de totes les lluminàries actuals a tecnologia LED. Sí que s’acceptaran, en canvi, propostes per a la instal·lació de nou enllumenat en zones on actualment no hi existeix.


En la segona quinzena d’abril s’obrirà el període de votació de propostes.


El regidor de Participació Ciutadana, Pepe Doménech, recorda que per a 2022, la quantitat destinada als pressupostos participatius s’amplia en 50.000 euros i es fixa en 350.000 euros. Les propostes més votades s’executaran fins a esgotar el pressupost total destinat, com ja s’ha fet en 2021.


Idea Dénia

 

Per tal de donar major difusió a aquesta cinquena edició dels pressupostos participatius i que la iniciativa arribe al nombre més gran de gent possible, des de Participació Ciutadana es posa en marxa la campanya de difusió “Idea Dénia”, que es desenvoluparà en xarxes socials i inclou, a més, el repartiment de material informatiu per bustiada durant tot aquest mes de febrer.


Durant la fase de votació, al mes d’abril, es repartiran bosses de ràfia per a la compra al Mercat Municipal i en les dependències obertes de l’Ajuntament de Dénia.

 

El termini de presentació de propostes per als pressupostos participatius de 2022 comença hui

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina