Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El XXV Concurs de fotografia Tema Dénia 2021 ja té guanyadors

El jurat qualificador de la vint-i-cinquena edició del Concurs de fotografia Tema Dénia 2021 es va reunir ahir a la Casa de Cultura de Dénia per a decidir els premis, una vegada valorats els 67 originals presentats, 35 en la modalitat artística i 32 en la de fotografia turística.

Els membres del jurat van acordar atorgar el primer premi a la Millor Fotografia Turística a l’obra Runner, de Paco Costa Cervera, de Jesús Pobre; i el primer premi a la Millor Fotografia Artística a la Suelta de tortugas en la reserva marina del Cap de Sant Antoni (3) d’Eduardo Sánchez Rodríguez, participant de Dénia. Ambdós premis estan dotats amb 600 euros.

El segon premi en la categoria de Millor Fotografia Turística ha sigut per a la imatge El vell Montgó, del denier Benjamín Pastor Sanchis. I en la categoria de Millor Fotografia Artística, es va atorgar a la fotografia Baixes de gener, de Jake Sadhu Abbott, de Jesús Pobre. Estos premis estan dotats amb 300 euros cadascun.

El jurat d’esta edició ha estat format per José Luis Clemente Marco i Ana Martí Testón, professors del Departament de Comunicació i Audiovisual, documentació i Història de l’Art de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València; i Eva Asperilla, tècnica del departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia, i com a secretària, Maribel Font,  tècnica del departament de Cultura.

Les obres premiades, juntament amb una selecció de les fotografies presentades al concurs, s’exposaran en la Casa de Cultura de Dénia del 22 d’abril al 8 de maig.

 

 



El XXV Concurs de fotografia Tema Dénia 2021 ja té guanyadors
Els membres del jurat

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina