Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La fira de l’estudiant Orienta-t porta als centres educatius de Dénia informació sobre l’oferta formativa i eixides laborals

La Regidoria de Joventut de Dénia reprén enguany, després del parèntesi obligat de 2020, la fira Orienta-t dirigida a estudiants de 4t d’Eso i cicles formatius dels centres educatius de Dénia.

 

I ho fa adaptant-la a les noves circumstàncies, que exigeixen el compliment d’una normativa higiènic-sanitària per a prevenir els contagis. La principal novetat és el canvi d’ubicació de la fira, que tradicionalment se celebrava a la Sala Polivalent de les instal·lacions de Joventut i enguany s’ha traslladat a les aules.

 

Tres orientadores acudeixen als centres educatius, prèvia cita concertada, i posen a l’abast de l’alumnat les diferents opcions formatives i les possibles eixides laborals, així com els recursos disponibles on trobar informació al respecte. L’objectiu de la fira és facilitar els estudiants informació, eines i orientació de cara a preparar-se per al seu futur a curt termini, tant a nivell d’estudis universitaris i de cicles com d’estudis laborals.

 

Amb este nou format, Orienta-t s’ha desenvolupat del 19 al 22 d’abril. Hi ha participat els col·legis Maristas, Sagrado Corazón, Paidos i Alfa&Omega i els instituts de secundària Historiador Chabàs, Sorts de la Mar i Maria Ibars, a més del centre de formació de persones adultes Ramón Ortega i l’alumnat dels programes formatius de qualificació bàsica que imparteix Creama Dénia.

La fira de l’estudiant Orienta-t porta als centres educatius de Dénia informació sobre l’ofe...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina