Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El secretari autonòmic de Turisme lliura a Tourist Info Dénia la distinció per l’estratègia comunicativa durant la pandèmia

Les Oficines de Turisme de Dénia han rebut hui, de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, l’accèssit del IV Premi a la Innovació en la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, amb què van ser distingides el passat novembre per la seua estratègia de comunicació adreçada als públics objectius –ciutadania, turistes i empreses del sector turístic de la ciutat- davant del canvi d’escenari generat per la pandèmia de la COVID-19.

En l’acte de lliurament, celebrat al Cdt Marina Alta, Colomer ha explicat que la decisió de reconèixer la tasca de les oficines de turisme rau en la seua condició de “punt d’arribada i de trobada, com a primera trinxera de defensa dels valors de cada territori”. “Hem volgut premiar la innovació i la voluntat permanent de defensar el turisme, especialment en temps tan durs”.

De Turisme Dénia, el secretari autonòmic ha destacat l’aposta innovadora, vinculada al context actual de pandèmia, “i el recurs al màrqueting de record i a la comunicació sense enganys, per a no perdre la sintonia i el vincle del públic potencial amb la ciutat”.

L’alcalde i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, també ha posat en relleu l’esforç fet “per a garantir que tota la informació necessària, en un context tan especial, arribara als turistes, però també per a mantenir ben amunt els ànims, amb campanyes com Tu casa sin ti o La receta es Dénia, que van incidir precisament en eixe doble vessant: que calia tindre paciència, ser responsables, però recordar que Dénia ens estaria esperant quan tot açò passara”.

Per la seua part, Pepa Cardona, de Turisme Dénia, ha resumit l’objectiu que va guiar la nova estratègia de comunicació de les oficines en la pregunta: “en què podíem ser útils a les persones en eixe moment?”

Conveni de col·laboració entre les secretaries autonòmiques de Turisme i Educació per a la promoció de la formació professional en l'àmbit turístic

Seguidament a l’acte de lliurament del premi a Tourist Info Dénia, Francesc Colomer i Miguel Soler, secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, han firmat un conveni de col·laboració de les dos administracions per a la promoció de la formació professional en l’àmbit turístic, acord de dóna cobertura a la creació del futur centre integrat de FP ‘Gent de mar’ de Dénia.

Segons ha explicat Soler, les primeres accions de cara a la implantació i ordenació dels nous estudis a la ciutat s’iniciaran en el CdT, on s’impartirà el cicle complet de la família d’hostaleria i turisme. Per una altra banda, en l’IES Maria Ibars i en el nou edifici que es construirà al port de Dénia, s’impartiran les formacions en l’àmbit marítim-pesquer i de màrqueting i comerç.

El secretari autonòmic de Turisme lliura a Tourist Info Dénia la distinció per l’estratègia ...
El secretari autonòmic de Turisme lliura a Tourist Info Dénia la distinció per l’estratègia ...
El secretari autonòmic de Turisme lliura a Tourist Info Dénia la distinció per l’estratègia ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina