Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Joventut Dénia acull durant el mes de maig les exposicions de l’IVAJ ‘No em toques el whatsapp’ i ‘Exili il·lustrat’

Les dos mostres visitaran també quatre centres de Secundària

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb els centres d’ESO de la ciutat i la Regidoria d’Educació, vol acostar a la joventut dos exposicions itinerants de l’IVAJ, que formen part dels recursos del programa M’Importa, pensat per a fomentar el compromís dels joves amb valors com la solidaritat, l’empatia, la tolerància, la pau i els drets socials.

Les dos mostres que visitaran l’edifici de Joventut Dénia, a ronda de les Muralles, 42, i els centres de Secundària Historiador Chabàs, Maria Ibars, Sorts de la Mar i Paidos son:

  • No em toques el WhatsApp, una exposició sorgida del concurs del mateix nom que convoca els joves de 14 a 30 anys de la Comunitat Valenciana a participar-hi amb fotografies, vídeos i missatges que reflectisquen la lluita de la joventut contra la violència masclista.
  • Exili Il·lustrat congrega 36 professionals de la il·lustració, provinents d’àmbits tan diferents com la premsa o el còmic, que rescaten de l’oblit la vida de personatges clau per a entendre la història de la Segona República, la Guerra Civil i l’exili.

Cada exposició s’establirà durant una setmana en cadascuna de les ubicacions. A la sala Joves Art de Joventut Dénia s’hi podrà visitar No em toques el WhatsApp del 3 al 7 de maig i Exili Il·lustrat, del 31 de maig al 4 de juny (els horaris estaran subjectes a les necessitats del procés de vacunació que està desenvolupant-se a les instal·lacions de ronda de les Muralles).

Joventut Dénia acull durant el mes de maig les exposicions de l’IVAJ ‘No em toques el whatsa...
Joventut Dénia acull durant el mes de maig les exposicions de l’IVAJ ‘No em toques el whatsa...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina