Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Els tallers de les Aules de la Tercera Edat es reprenen a partir de dilluns

Dilluns, 3 de maig, tornaran a impartir-se els tallers presencials de les Aules de la Tercera Edat de Dénia, suspesos des de finals del 2020 degut a les restriccions derivades del revifament de les xifres de contagis per COVID-19 a la ciutat.

D'acord amb a normativa actual vigent, i tenint en compte la incidència de la pandèmia, n'és possible la reobertura. Els aforaments estaran reduïts al 50%.

Per a qualsevol dubte, les persones usuàries poden telefonar al 96 642 61 65.

Reubicació dels tallers de Joventut

D'una altra banda, mentre continue el procés de vacunació a l'edifici de Joventut Dénia de la ronda de les Muralles, 42, algunes de les activitats dels programes Llunàtics i Dinàmics es desenvoluparan en nous espais:

  • Els tallers per a adults que s'impartien a ronda de les Muralles es traslladen a l'edifici Artístics (carretera Dénia-Ondara), excepte les activitats pilates terapèutic i pintura, que passen al Centre Social; i aikido, que es desenvoluparà al trinquet municipal (poliesportiu).
  • Les activitats infantils es reubiquen al Centre de Barri de l'Oest, excepte reforç escolar (Centre Social) i aikido (trinquet).
Els tallers de les Aules de la Tercera Edat es reprenen a partir de dilluns

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina