Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

D*na Festival torna el 2021

Adapta el seu format convertint-se en D*na Restaurant amb l'objectiu de donar suport a el sector hostaler, agroalimentari i turístic de Dénia i la Marina Alta

La trobada gastronòmic D*na de Dénia es celebrarà els dies 29, 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre, amb un nou format i aprofitant el pont festiu de Tots Sants, en què la nostra ciutat rep molts visitants. Després de les dos edicions del D*na Festival Dénia (2017 i 2018) i el D*na Fòrum de 2019, arriba ara el D*na Restaurant, amb un format adaptat a la situació sanitària derivada de la COVID-19 ia les conseqüències econòmiques i socials.

El D*na Restaurant 2021 entra dins del calendari d'accions de Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Dénia, que han posat ja en marxa els mecanismes per a l'organització. Per raons de seguretat i prudència, unides a la voluntat de fer protagonista el sector hostaler, molt castigat per la pandèmia, el D*na Restaurant trasllada el seu escenari de l'emblemàtic passeig de la Marineta Cassiana als restaurants locals, espais segurs on es crearan experiències úniques. En aquesta ocasió, el xef tres estrelles Michelin Quique Dacosta també assumeix un paper destacat com a impulsor de l'esdeveniment, del qual és director creatiu.

En l'organització i el plantejament de les activitats del D*na Restaurant està treballant una comissió liderada per l'Ajuntament de Dénia, en la qual participen la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme (AEHTMA).

La concepció del festival segueix els criteris que el van inspirar. Es tracta de reivindicar, i en aquest cas també recuperar, una ancestral forma de vida mediterrània al voltant de la gastronomia en un sentit ampli, que uneix les tradicions i les noves propostes, ressalta el paper dels cuiners i els seus plats, i dóna visibilitat als productors locals i als nostres productes singulars. Pretén ser, com ho va ser en anys anteriors, un punt de trobada dels protagonistes de la nostra identitat gastronòmica per posar-la en valor i donar-la a conèixer.

Aquesta nova edició del D*na Restaurant s'ajustarà a la situació sanitària del moment en què es celebre i tindrà, si la millora es confirma i consolida, un evident sentit de celebració, alhora que pretén sumar i unir esforços per a la recuperació del sector hostaler, agroalimentari i turístic de Dénia i la comarca de la Marina Alta.

D*na Festival torna el 2021

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina