Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

PLACES ESGOTADES / L'escola d'estiu 'Vacances per a totes i tots', enguany al CEIP Llebeig a partir de l'1 de juliol

? PLAZAS AGOTADAS

?? En menys de tres dies, el nombre de sol·licituds rebudes per a l'escola d'estiu 'Vacances per a totes i tots' ha superat el nombre de places ofertades.

Gràcies per la bona acollida i disculpeu les molèsties. ??

_____________________________

El programa Vacances per a totes i tots per a l'estiu 2021 obrirà el període d'inscripció el pròxim 10 de juny. Les persones interessades a apuntar-hi els xiquets i xiquetes han de demanar cita prèvia per un dels dos canals possibles, enviant un coreu a igualtat@ayto-denia.es o telefonant als números següents: 966 46 70 34 o 620 19 27 99.

Tenint en compte la normativa vigent en matèria sanitària, s'hi podran ofertar un centenar de places, per un preu públic de 95 € mensuals per alumne.

El termini d'inscripció es tancarà el 18 de juny.

L'escola d'estiu Vacances per a totes i tots vol facilitar a les famílies residents a Dénia, la Xara i Jesús Pobre un lloc alternatiu als centres escolars durant els mesos de juliol i agost, on els xiquets i xiquetes, de 3 a 12 anys, puguen a més participar en un programa d'activitats educatives i d'oci, organitzades per professionals de l'àmbit educatiu i l'animació sociocultural.

La ubicació enguany són les instal·lacions del CEIP Llebeig, que acollirà l'escola d'estiu entre l'1 de juliol i el 31 d'agost, en horari de 7.45 a 15.15 h, de dilluns a divendres.

Matriculacions

Les persones que hagen sol·licitat la cita prèvia seran avisades per a formalitzar la inscripció, entre el 10 i el 18 de juny, a l'edifici de Benestar Social de la pl. de l'Arxiduc Carles, 3 (de 9 a 13 h).

Caldrà portar-hi emplenada la sol·licitud (que es pot trobar també al web de l'Ajuntament de Dénia: www.denia.es) i una fotocòpia del DNI.

PLACES ESGOTADES / L'escola d'estiu 'Vacances per a totes i tots', enguany a...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina