Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Més de 3.000 alumnes han gaudit aquest curs de les activitats d'Educació Ambiental de l'Ajuntament de Dénia

Enguany especialment planificades per a oferir als joves propostes a l'aire lliure segures, després dels mesos de confinament

Un total de 3.042 alumnes dels centres docents de Dénia, la Xara i Jesús Pobre han participat al llarg del curs 2020-2021 del programa d'activitats escolars de la Regidoria de Transició Ecològica: 12 propostes diferents d'educació ambiental, desenvolupades en 170 sessions.

Aquest curs, a més, el programa s'ha dissenyat pensant en oferir als xiquets i xiquetes l'oportunitat de gaudir d'activitats segures (per grups coincidents amb els convivents a classe) a l'aire lliure després dels mesos de confinament i les restriccions de mobilitat següents.

Especial demanda han registrat les activitats al parc de Torrecremada, espai urbà de natura que han visitat 615 alumnes de 41 classes.

Les activitats incloses al programa d'Educació Ambiental són les següents: taller de compost de matèria orgànica, visita a l'ecoparc mòbil, "Descobrim el parc de Torrecremada", itinerari per la Via Verda, plantació d’arbres als patis, visita a la protectora d'animals APAD i al refugi de cavalls de la Xara, itineraris de natura pels nostres paisatges, taller sobre aus, "Contes del bosc", "Un matí a l’hort. Horts de Torrecremada i casa de camp a Santa Paula" i xerrada-projecció sobre incendis forestals.

Hi han participat els centres Llebeig, Montgó, Pou de la Muntanya, Cervantes, Carmelites, Vessanes, Gual Villalbí de la Xara i Pare Pere de Jesús Pobre i els instituts Historiador Chabàs, Sorts de la Mar i Maria Ibars.

Més de 3.000 alumnes han gaudit aquest curs de les activitats d'Educació Ambiental de l&...
Més de 3.000 alumnes han gaudit aquest curs de les activitats d'Educació Ambiental de l&...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina