Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern sobre diversos temes de competència ministerial

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, s'ha reunit hui a València amb la delegada del Govern central a la Comunitat, Gloria Calero, per a abordar algunes de les qüestions pendents de resolució que són competència de diferents ministeris.

El primer tema tractat ha sigut el del projecte del tren Dénia-Gandia, una reivindicació històrica de la comarca de la Marina Alta que continua sense concretar-se. Calero s'ha compromés a actuar d'intermediària amb el Ministeri de Foment per a, en primer lloc, actualitzar la informació sobre el moment en què es troba el projecte; d'una altra banda, la delegada del Govern gestionarà la possibilitat de tancar una reunió entre algun alt càrrec del Ministeri i els representants municipals (portaveus de tots els grups polítics) i empresariat.

En el segon punt de l'orde del dia, la regeneració de la costa deniera, especialment urgent per a la zona de les Deveses, Calero consultarà al Ministeri de Transició Ecològica com va la tramitació de la declaració d'impacte ambiental de la proposta d'extracció d'arena del fons marí per a regenerar els punts més erosionats (prèvia a les licitacions de les obres).

La nova comissaria, "una prioritat"

Respecte a la construcció de la nova comissaria de Policia Nacional a Dénia, la delegada del Govern ha recordat que, en una visita recent a València, el secretari d'estat de Seguretat, Rafael Pérez, va destacar que la comissaria de Dénia, juntament amb les de Vila-Real i la reforma de Zapadores, a la capital valenciana, "són prioritàries" per a Interior. 

L'Ajuntament de Dénia ja ha formalitzat la cessió al Ministeri dels terrenys (1.800 m2) a l'avinguda de Miguel Hernández.

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern sobre diversos temes de competència minis...
Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern sobre diversos temes de competència minis...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina