Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Les Aules de la Tercera Edat acomiaden el curs amb el tradicional festival d'exhibició de treballs

Demá dimecres, 14 de juliol, les Aules de la Tercera Edat de Dénia tanquen el curs 2020-2021, un curs molt diferent que va patir l'obligada suspensió de les classes durant els mesos d'increment de la incidència de la pandèmia. Tot i així, l'alumnat ha volgut, com és habitual, celebrar-hi un bon comiat amb una mostra d'allò que han aprés enguany.

El Festival de Fi de Curs 2020-2021, desenvolupat al Centre Social en dos parts, a mitjan juny i a principis de juliol, el passat dia 5,, va comptar amb una exhibició de Tai-txi, la projecció dels vídeos preparats pels tallers de Boixets, Informàtica, Vidrieria i Habilitats Creatives; la representació de l'obra "Xafarderas", a càrrec de l'alumnat de Teatre; l'actuació dels alumnes del taller de Ball i un recital de poesia.

En la pàgina de Facebook de les Aules de la Tercera Edat (@Aulas3Edad ) s'han publicat fotografies i vídeos del festival i de resum dels treballs dels tallers al llarg del curs.

Matriculació per al curs 2021-2022

Les Aules de la Tercera Edat ja han fet públic també el programa de tallers per al pròxim curs, amb les activitats ja consolidades i amb oferta, com és habitual, per a Dénia (Centre de Barri de l'Oest, Centre Social i Torrecremada), la Xara i Jesús Pobre.

El període de matriculació s'obrirà l'1 de setembre, a l'Oficina del Major (96 642 61 65), en horari de 9 a 14 h.

Les Aules de la Tercera Edat acomiaden el curs amb el tradicional festival d'exhibició d...
Les Aules de la Tercera Edat acomiaden el curs amb el tradicional festival d'exhibició d...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina