Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Jornada de treball entre Dénia i Eivissa per a enfortir la col·laboració en l'àmbit turístic

L'alcalde de Dénia i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, acompanyat per la tècnica del departament, Pepa Cardona, va participar ahir en una jornada de treball a Eivissa amb l'alcalde de la ciutat, Rafa Ruiz, i el regidor de Patrimoni, Pep Tur. L'objectiu de la trobada va ser el de posar en comú diferents accions promocionals i establir connexions en l'àmbit turístic, gastronòmic, esportiu i cultural.

 Aquesta feina en comú es realitza amb la vista posada en els fons europeus Next Generation. Les dos administracions treballaran per a presentar-hi un projecte conjunt de caire científic i mediambiental relacionat amb la posidònia.

En aquest mateix àmbit, Eivissa va presentar a l'alcalde de Dénia el projecte "Viu la posidònia", un programa d’activitats de conscienciació sobre la importància de les praderes de posidònia oceànica.

Quant a un altre tema d'interés comú, la gastronomia, s'hi va tracta la possibilitat d'establir un calendari on els restauradors i restauradores de les dos ciutats participen en les fires gastronòmiques d'Eivissa i Dénia. 

Aixi mateix, en la reunió s'hi van abordar unes altres possibilitats de col·laboració relacionades amb la cultura, l'esport i la cooperació empresarial.

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, ha recordat la importància que dos ciutats "que estan tan a prop i unides per la mar puguen fer coses en comú. És una obligació que tenim, treballar conjuntament, per a dinamitzar projectes culturals, esportius i mediambientals que ens beneficiaran a les dos localitats".

Per la seua part, Rafa Ruiz, primer edil d'Eivissa, ha destacat els vincles culturals que uneixen els dos municipis, més enllà de la connexió marítima; "interessos semblants que ens apropen i que hem d'aprofitar per a potenciar les nostres ciutats i construir ponts que ens permeten gaudir del patrimoni, la gastronomia, la cultura i l'esport respectius".

Jornada de treball entre Dénia i Eivissa per a enfortir la col·laboració en l'àmbit turí...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina